De traditionele bereiding van vleeswaren waarbij de prijs-kwaliteitverhouding primeert en
waarvan zowel groot- als kleinhandel kan genieten.
Geschiedenis
Omstreeks 1960 ziet Spitaels nv het daglicht. Gedreven door een passie voor vlees en een enorme werkkracht start Roger Spitaels op kleine voet met het produceren van gekookte hammen in een atelier op het Marktplein in Sint-Lievens-Houtem. Mondjesmaat stromen de nieuwe klanten binnen en de ...
Spitaels belooft u de beste prijs-kwaliteitgarantie in een traditioneel productieproces, waar hygiëne voorop staat, dat ons de fijnste vleeswaren oplevert, steeds op tijd geleverd met het warme gevoel dat ons familiebedrijf sterk maakt.
...
Onze onderneming zet vol in op de toekomst. Met een gloednieuw en uitbreidend wagenpark, modernisering van de site, professionalisering van de organisatie, een eigen op-volle-toeren-draaiende slicing afdeling, nieuwe culinaire producten en een steeds uitbreidend assortiment; is de ond...